Лист, написаний власноруч, - це розмова сердець…

Сьогодні Інтернет дає людям можливість обмінюватися інформацією набагато простіше, дешевше і швидше, ніж раніше.

Але чи часто Ви сьогодні пишете листи власноруч? Я говорю не про робочу або ділове листування. Я говорю про те саме, світле та приємне листування між родичами, розкиданими по світу, між друзями, які працюють і живуть на відстані один від одного. Я, чесно кажучи, цього не роблю. Але сьогодні пишу листа своїй колезі пані Інна Луц в рамках практики «12 днів = 12 місяців» та з метою налагодження спілкування в іншому форматі)))

Написання листа, виявляється, - надзвичайно корисна ПРОЦЕДУРА. Так-так, я не помилилася, скориставшись медичним терміном. Саме «процедура». Адже вона схожа на самопсихотерапію, здійснюючи яку, ми маємо можливість розібратися в багатьох питаннях нашого життя.

Яким навичкам вчать нас листи, написані власноруч? По-перше, починаючи розповідати кому-небудь про свої новини в листі, ми їх систематизуємо. Таким чином, у нас з'являється можливість проаналізувати, які моменти мозок вважає найбільш важливими, а на що навіть і не варто звертати уваги. По-друге, ми тренуємо своє логічне мислення. Це дає можливість навчитися робити свою розповідь плавною, без різкого перескакування з однієї теми на іншу. По-третє, в листі ми можемо сказати набагато більше, ніж наважимося сказати віч-на-віч. Коли читаєш ретельно підібрані слова, написані почуттями, серце починає стукати голосніше, а душа тріпоче.

Щиро пишіть про те, ЩО Ви відчуваєте, ЯК переживаєте або радієте, і ДРУЗІ з нетерпінням чекатимуть нового листа та напишуть Вам відповідь!

Кiлькiсть переглядiв: 160