«Пекельний понеділок»: хороший старт!

Підйом о 5.00., відбій о 22.00., фізичні навантаження, тільки здорова їжа, ніяких цукерок і шоколадок, і безліч інших правил, обмежень і умов «пекельного тижня» чекало на мене сьогодні.

Понеділок я повинна була присвятити аналізу своїх звичок, корисних і шкідливих. Це не склало великих труднощів для мене. Встати о п'ятій виявилося ДУЖЕ ЛЕГКО) До 7 години ранку можна знаєте, скільки всього переробити?! Масу справ) Включаючи медитацію, приготування обіду для родини, підготовку до виступу з майстер-класом, читання книги...

Досить важко далася мені відмова від соціальних мереж, месенджерів, телефону та інших «пожирачів часу». З одного боку, я не можу повністю від них відмовитися, оскільки вони складають частину моєї роботи. А з іншого - як же важко, вирішивши робочі питання, не заглянути в стрічку новин і вже тим більше, не відповісти на приватне повідомлення! Я вважала, що не маю інтернет-залежності, проте реальність показала, що це не так! Усвідомлений підхід дозволив побачити, яку тривогу і занепокоєння я відчуваю, перебуваючи повністю оффлайн.

Не забула про зарядку, склянку води, корисні звички (водний баланс, Tabata Timer, афірмації тощо), а потім - робота, багато роботи!, знайомство з учнями 1-Б класу, бесіда з батьками, зустріч комісії з перевірки організації харчування, отримання рекомендацій, вирішення питання щодо косметичного ремонту підвального приміщення, замовлення сіток на вікна у харчоблок, перемовини з директором вишгородської школи щодо зустрічі нашого колективу на канікулах закінчилися відмовою, проте з директором іншої школи вдалося домовитися і т.д.!

«Пекельний понеділок» йде до завершення))) А попереду – «пекельний вівторок»!!!

#СяйтеЯскравоЗараз!

#ПекельнийТиждень

#ПекельнийПонеділок

Кiлькiсть переглядiв: 163