Робіть якомога більше ДОБРА, і Ви побачите як Щастя буде бігати за Вами…

Сьогодні Щастя, справді, бігало за мною))) Учні 6-А кл. на уроці розуміли мене з півслова, учні 5-А класу – «перевіряли» мене на витривалість і це теж було Щастя! Двірники швидко зреагували на мої прохання, а Охоронець проявив щедрість і відремонтував у приміщенні все, що тільки можливо! Але це ще не все! Четверо Учнів з індивідуально-групового заняття з математики пішли окрилені, але я чекаю від них Фідбек, тому що навмисно припустилася деяких неточностей.

Ввечері Щастя мене взагалі почало наздоганяти! Тому що пробки на дорогах Києва на очах зникали, коли я поспішала до Gremium EdAcademy для проведення свого майстер-класу для педагогів. Учасники (серед яких двоє з Кіровоградської та Хмельницької областей) близько 20.00. готові були ще і ще обговорювати хвилюючі їх питання. Невже це не ЩАСТЯ! А закінчився день тим, що одна колега, з якою я знайома була тільки 2 години, потурбувалася про те, щоб я швидко доїхала додому…

Я ЩИРО ДЯКУЮ своїм Учням, Колегам, Організаторам освітнього заходу, на який мене було запрошено спікером, його Учасникам за взаєморозуміння, за «уроки», за щедрість та співпрацю))) Новому закладу освіти Gremium бажаю процвітання та втілення всіх ідей!!!

Щастя починається з Людини…

#СяйтеЯскравоЗараз!

Кiлькiсть переглядiв: 158