Поміняйтеся з директором школи ролями!

У грудні 2019 р. у школі пройшов конкурс есе серед учнів «Якби я був директором школи…». В ньому перемогла учениця 4-Б кл. Селезень Поліна)

І сьогодні, 16 січня 2020 р., відбувся ШКІЛЬНИЙ ОБМІН: я пішла в ролі учениці на навчання до 4-Б класу, а пані Поліна прийшла виконувати роль директора школи.

Виграли всі! Поліна зробила «примірку» управлінської посади на себе: познайомилася з особовими справами учнів, ставила печать, вивчила ТОП-5 директора школи на цей тиждень, видавала дітям Долоньки Щедрості, виконувала різну рутинну роботу, секретар пригостила її чаєм.

А я згадала шкільні роки і на уроках природознавства та читання багато нового для себе дізналася: про Африку, про бананоїдів, фруктових голубів, про автора твору «Славко і жако» М. Слабошпицького. А головне – в мене з’явилося багато нових друзів! Карина, Кіра, Тимофій, Ліза, Ярик, Вероніка, Тетянка, Ігор та інші) І як же без домашнього завдання? Обов’язково дочитаю твір)

Новий робочий день - це не просто зміна часу доби! Це -новий старт, нове життя!!! Дозволяйте і ВИ його проживати ПО-НОВОМУ!!!

#СяйтеЯскравоЗараз!

#Happyschool158

Кiлькiсть переглядiв: 195