Чи БОЮСЯ я чогось?

ЗВИЧАЙНО ж! У кожної Людини є свої СТРАХИ: великі і маленькі, і зовсім непомітні, що живуть десь глибоко всередині.
Я БОЮСЯ БУТИ НЕПОЧУТОЮ… Це – один з моїх СТРАХІВ. Мені ЖИТТЄВО ВАЖЛИВО бути ПОЧУТОЮ в будь-яких моїх проявах (і коли я спокійна, і коли я схвильована, і коли я погоджуюся, і коли не погоджуюся з чиєюсь думкою!), а не тільки в тих, що до душі тому, до кого я звертаюся. Саме тому ПІДТРИМКА - це для мене свого роду «чарівна таблетка», що ДОПОМАГАЄ «виліковувати» мій страх. Але не тільки вона це робить!
Зараз обмінюватися інформацією стало ПРОСТІШЕ. І ця простота, насправді, – дуже оманлива, як на мене. Нам здається, якщо слова долітають до співрозмовника за долі секунди, це означає, що до нього доходить і СЕНС. Але це часто буває не так! Адже одні і ті ж слова, сказані в різному контексті, можуть створити різне враження. І навпаки - описати одну і ту ж ситуацію можна різними словами. Тож багато залежить і від нас самих! Я завжди намагаюся, щоб мої слова були на одній ЕМОЦІЙНІЙ ХВИЛІ з досвідом інших Людей. Щоб вони були ЩИРИМИ, ВЛУЧНИМИ, ЗРОЗУМІЛИМИ і головне - ЦІННИМИ. А, щоб мої слова не залишали моїх співрозмовників байдужими, я роблю ВСЕ для того, щоб їх ЗДИВУВАТИ!
А ще я долучилася до благодійного проекту «Бути почутими завжди!», гроші з якого підуть для 30 сімей, в яких є дорослі і діти з проблемами слуху та мовлення. Адже, якщо я хочу створити ПІДСТАВУ для того, щоб мене ЧУЛИ ті, хто для мене важливі, я маю і ДОПОМАГАТИ тим, хто не здатний чути взагалі.
Буду рада прочитати коментарі, якщо і у Вас є такий страх. Можливо, і Ви хотіли б поділитися СВОЇМИ рецептами роботи з ним. Або у Вас є інші страхи, що «руйнують» Вас, і Ви ніколи не говорили про них, то напишіть їх. Написавши про свої СЛАБКОСТІ, ми стаємо СИЛЬНІШИМИ!
Слова мають «працювати» на НАС!!!
#СяйтеЯскравоЗараз!
#Я_автор_полезных_постов

Кiлькiсть переглядiв: 181