А Ви теж любите ПОНЕДІЛКИ?

Чомусь більшість Людей вважають, що ПОНЕДІЛОК - важкий день. Я абсолютно з цим НЕ ПОГОДЖУЮСЯ! Для мене саме ВІД ПОНЕДІЛКА (від його наповнення, від його емоцій, від його подій, від його щасливих звичок) ЗАЛЕЖИТЬ НАСТРІЙ ВСЬОГО ТИЖНЯ, а, відповідно, і його результати. Це своєрідний НОВИЙ РІК з аналізом минулого тижня і НАСТРОЙКАМИ, що хочеться і важливо ще зробити...

КОЖНИЙ мій ПОНЕДІЛОК - це ПОЧАТОК, а він просто не може бути і не повинен бути поганим. Початок – це, як «МАЛЕНЬКИЙ РОСТОЧОК», який потрібно правильно «ПОСАДИТИ» і добре «ПОЛИТИ», щоб він закріпився і в кінці тижня були видимі «КВІТОЧКИ», або «ПЛОДИ».

Чим я «ПОЛИВАЮ»? У ПОНЕДІЛОК я планую для себе на весь тиждень РАДОСТІ - і так виробляю дуже ресурсну звичку. Адже плануючи тільки справи, іноді встигаю зробити тільки справи, а ось, плануючи РАДОСТІ, піклуюся про своє самопочуття і як ніби купую «проїзний абонемент» на більше радощів в своєму житті. Так, на цьому тижні в мене заплановано: зустріч світанку, смажена картопля, ZOOM-вечірка з Друзями, дегустація нового блюда.

А ще я додаю «ДОБРИВА»! Тому що частенько мої ПОНЕДІЛКИ розпочинаються з КАОШИКИ. А це – завжди ЗАРЯД ЕНЕРГІЇ для мене, що дозволяє ДИСЦИПЛІНОВАНО вступити в новий тиждень, окреслити нові обрії життя, залишивши відчуття безтурботності вихідних в минулому.

Саме з ПОНЕДІЛКАМИ в мене пов’язані ПЕРШІ МОЇ ПРЯМІ ЕФІРИ у Фейсбук в групі «Професійне життя з ароматом натхнення», що до сих пір там зберіглися. А ще – моя Донька народилася в ПОНЕДІЛОК)

Дуже ЛЮБЛЮ ПОНЕДІЛКИ, тому що вони СПОНУКАЮТЬ ДО НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ ТА НАПОВНЕНІ СВІЖИМИ ІДЕЯМИ! Хто справжній господар своїх ПОНЕДІЛКІВ, той справжній господар усього тижня!!!

Чи любите Ви ПОНЕДІЛКИ так, як я люблю їх я?

#СяйтеЯскравоЗараз!

#Я_автор_полезных_постов

Кiлькiсть переглядiв: 220