Після ЦЬОГО ВСЕ ЗМІНИЛОСЯ...

14 червня 2016 року… І Конгрес коучів освіти України, що організувала Наталия Чуприна… Я – його учасниця серед багатьох Педагогів… Було декілька Спікерів… Всі ЧУДОВІ! Але після виступу однієї Людини склалося враження, що я потрапила на літак без зворотного квитка. ЗІЙТИ НЕ МОЖНА, МОЖНА ТІЛЬКИ ЛЕТІТИ ДАЛІ!!! І я ПОЛЕТІЛА)

Вже пройшло майже 4 роки, як я знайома з цією Людиною… Навчання на багатьох ЇЇ курсах, живі зустрічі, спілкування у Фейсбук, по телефону – це не «чарівна таблетка» для мене, це - ПОКЛИК до ПОСТІЙНОЇ РОБОТИ НАД СОБОЮ. Моя зона комфорту залишилася далеко позаду, але саме це змушує рухатися вперед і розвиватися.

Моє життя поступово почало змінюватися. Я позбулася звичок, що заважали мені плідно працювати, навчилася розподіляти правильно свій час, подивилася на те, що відбувається зі мною, з іншого боку. Я відчула себе Людиною, яка приносить цьому світу користь, а світ винагороджує мене за це.

Для цього я зробила всього один крок - прийшла до НЕЇ на навчання. Всього ОДИН крок, що відкрив мені ТИСЯЧІ можливостей! Після спілкування з НЕЮ можу сказати однозначно: КОЖЕН ЗМОЖЕ, хто дійсно цього ЗАХОЧЕ. Я ЗАХОТІЛА !!!

З почуттям ВДЯЧНОСТІ ВСЕЛЕНСЬКИХ МАСШТАБІВ, НЕРЕАЛЬНОЇ ПОВАГИ до Вас, пані Elena Tararina, хочу сказати за все ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!

А ХТО НАДИХНУВ та ЗМІНИВ Вас?

#СяйтеЯскравоЗараз!

#Я_автор_полезных_постов

Кiлькiсть переглядiв: 218