Повернутися до звичайного режиму

Я завжди хотіла ЦЕ спробувати…

Кажуть, що НЕБО ОЧИЩАЄ. ПІДНОСИТЬ. ПРОВІТРЮЄ ДУШУ. Саме тому, напевно, мені хотілося СТРИБНУТИ З ПАРАШУТОМ! Але я завжди боялася висоти…
В роки студентства неодноразово приймала рішення: «Я стрибну ...». А потім десь з глибини піднімалися страхи й тривога, невпевненість і сумніви. І моє «Я стрибну ...» розтягнулося на невизначений час.
СТРИБОК З ПАРАШУТОМ я завжди уявляла, як РАДІСТЬ, як ЗАДОВОЛЕННЯ, як НОВІ ЕМОЦІЇ і ВІДЧУТТЯ, як НОВІ МОЖЛИВОСТІ, як ПЕРЕМОГУ! «Тож навіщо псувати таку подію страхом і сумнівами», - запитувала я сама себе. Але відповіді не отримувала… Відповідь прийшла до мене тільки зараз)
Якщо я не отримала цих емоцій завдяки СТРИБКУ З ПАРАШУТОМ, це означає тільки одне: я вирішила ЦІ ЕМОЦІЇ отримати в іншому виді діяльності.
Чим не задоволення, коли займаєшся ТАНЦЯМИ? Чим не нові можливості, коли пробуєш ЙОГУ? Чим не нові емоції і відчуття, коли випробовуєш на собі АМПЛУА СПІКЕРА? Чим не перемога над собою, коли практикуєш МЕДИТАЦІЮ? Чим не радість, коли ЗАТРЕБУВАНА В СВОЇЙ ПРОФЕСІЇ? Завдяки цьому я ТАКОЖ стала ЧИСТІШЕ, СВІТЛІШЕ, СИЛЬНІШЕ!
Моє бажання СТРИБНУТИ З ПАРАШУТОМ просто ТРАНСФОРМУВАЛОСЯ в нові випробування! Так буває)
А що нового побоялися Ви впустити в своє життя?
#СяйтеЯскравоЗараз!
#Я_автор_полезных_постов

Кiлькiсть переглядiв: 247