Я не вірила, що так буває!

15 днів (15 постів!) мого навчання на курсі «Я – автор корисних постів. Рівень А.» Тетяни Курганської ЗАВЕРШЕНІ… А ПРИЄМНИЙ ПРИСМАК триває…

До занять на курсі мої пости були одноманітними, більш класичними, не такими змістовними. А мені хотілося БІЛЬШОГО! Адже КОПІРАЙТИНГ - одна з ключових навичок БУДЬ-ЯКОЇ сучасної Людини і точно Директора школи.

По закінченню навчання моя мова стала більш усвідомленою, сфокусованою, в моїй голові оселилася натхненна Муза, яка викреслює все зайве і шаблонне, стежить за наявністю метафор і підказує свіжі ідеї. Писати тепер НЕ ПРОСТО ХОЧЕТЬСЯ, писати – ще й НЕ СТРАШНО!

Я помітила, що мої тексти починають жити СВОЇМ ЖИТТЯМ. Вони стають все більш ЦІННИМИ для інших Людей. Мені хотілося б і надалі бути в постійному творчому тонусі через нові щоденні завдання. Але курс закінчився, і тепер я сама собі Тренер з письменництва. У мене є БІЛЬШЕ РОЗУМІННЯ, РІЗНІ ІНСТРУМЕНТИ та НАТХНЕННЯ, щоб творити нові тексти.

А несподіваний побічний ефект від навчання: СМІЛИВЕ БАЖАННЯ НАПИСАТИ КНИГУ!

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ Тетяні Курганській! Таке склалося враження, що Ви ЗАПАЛИЛИ всередині мене ЛІХТАРИК, тому що працюю над чимось ВАЖЛИВИМ і СПРАВЖНІМ… Всім РЕКОМЕНДУЮ навчання у Тетяни Курганської!

ДО і ПІСЛЯ курсу - це НЕ різні тексти, це РІЗНА Я!!!

#СяйтеЯскравоЗараз!

#Я_автор_полезных_постов

Кiлькiсть переглядiв: 271