Я завжди знала, про що я напишу після завершення конкурсу на посаду керівника школи…

Причому, незалежно від того, який буде його результат)))

І це – ЩИРО ДЯКУЮ ВСІМ Колегам мого закладу освіти, ВСІМ Учням 158 школи, ВСІМ Батькам нашого шкільного товариства та управлінській команді Дніпровського району м. Києва))) За довіру, за віру, за Ваші вказування на недоліки в моїй роботі, за підтримку, за висловлювання Вами рекомендацій і порад, за теплоту в спілкуванні і співпраці!!!

У нас з ВАМИ з’явилось ще 6 років спільної роботи. Для мене – це можливість по-новому відкритися як Керівник, як Вчитель, як Людина. 8-річний досвід роботи на посаді Директора школи показав, що шкільне життя – це ніколи не рівна лінія, це – завжди хвиля! Головне – слухати і чути один одного!!!

За підсумками конкурсу я отримала з 6 максимальних балів 5,75! Участь у конкурсі дала мені додатковий безцінний досвід, яким з радістю поділюся з тими, хто тільки збирається пройти цей шлях.

Для свого професійного та особистісного життя я продовжуватиму обирати тільки яскраві кольори, тоді сірість буднів для мене сяятиме по-новому! Вся моя шкільна родина, моє оточення просто не може робити по-іншому!

Кiлькiсть переглядiв: 268