А ВИ стали учасниками Всеукраїнської віртуальної спортивної естафети SDG Relay?

Сьогодні наша сімейна команда «HONDIUL FAMILY» приєдналася до бігунів по всій країні, об’єднавшись для чудової справи в ці мінливі та складні часи!

Адже саме 25 вересня 2020 року - п’ята річниця прийняття Резолюції Генеральної Асамблеї ООН «Перетворення нашого світу: Порядок денний у сфері сталого розвитку до 2030 року». Це важливий день для всієї планети, який покликаний ще раз нам нагадати, що від кожної людини залежить зміна світу на краще.

Лишилось всього 10 років до 2030 року, коли Цілі сталого розвитку мають бути досягнені. А це значить, що в нас не так багато часу, але точно багато можливостей, щоб зробити конкретні дії у цьому напрямку.

Мета Всеукраїнської віртуальної спортивної естафети SDG Relay – підвищити обізнаність щодо Цілей сталого розвитку в Україні та зібрати кошти для розробки, реалізації та розширення навчальних програм світового рівня з підприємництва та інновацій абсолютно безкоштовно для української молоді, яка має амбіції завдяки своїм ідеям сприяти досягненню принаймні однієї з Цілей сталого розвитку!

Долучитися до Всеукраїнської віртуальної спортивної естафети може кожен з ВАС, обравши зручне для себе місце (парк, стадіон, ліс, бігову доріжку) і у будь-який зручний час протягом 25 вересня 2020 р. з 0:00 до 23:59 організувати команду з 4 осіб і взяти участь в естафеті.

Об'єднуйтеся у команди, отримуйте спортивні номери з логотипом Вашої компанії, діліться фото у соцмережах, насолоджуйтеся радістю руху і робіть внесок у майбутнє України!

Кiлькiсть переглядiв: 116