Новини

Якийсь дивний сьогодні настрій... Нічого не хочеться в дощовий вечір... Тільки ромашок... справжніх літніх польових… і білого лімузина…

 Саме так 30 вересня 2020 р. захотілося відсвяткувати СРІБНЕ ВЕСІЛЛЯ))) Наше спільне подружнє життя схоже на ромашку - світле і з сонечком всередині... Нехай так буде й надалі!...

Найцінніший АКТИВ, який у нас є, - це МИ САМІ. Все, що покращує наші таланти і вміння, варто того, щоб це робити…

 Це слова Уоррена Баффета. І сьогодні, у вихідний день, я інвестувала свій час, свої вміння та таланти в проведення майстерок на онлайн-заходах для Вчителів «Освітня кухня» (м. Маріуполь) та EdCamp Солоне (Дніпропетровська обл.). А також повчилася у пані Марії Валовін та ін. своїх Колег, за що ЩИРО ВДЯЧНА))) Висловлюю теплі побажання процвітання фахововому конкурсу "Найкращі Вчителі Приазов'я"...

А ВИ стали учасниками Всеукраїнської віртуальної спортивної естафети SDG Relay?

 Сьогодні наша сімейна команда «HONDIUL FAMILY» приєдналася до бігунів по всій країні, об’єднавшись для чудової справи в ці мінливі та складні часи! Адже саме 25 вересня 2020 року - п’ята річниця прийняття Резолюції Генеральної Асамблеї ООН «Перетворення нашого світу: Порядок денний у сфері сталого розвитку до 2030 року». Це важливий день для всієї планети, який покликаний ще раз нам нагадати, що від кожної людини залежить зміна світу на краще...

Ніхто не підкорює світ поодинці…

 Я, коли визнаю, що мені потрібна допомога в якомусь питанні, думаю про Людину, яка може дати добру пораду, надихнути і направити мене, і зв’язуюся з Нею. І сьогодні я такій Людині подзвонила))) Знайдіть і Ви для себе таку Людину (і не одну!)!!!...

Коли наша душа темна, в чужій - світла не розгледиш…

 На своїй майстерці «Як створювати МИР у школі» говорила про те, що кожному Педагогу конче необхідно сьогодні бути СВІТЛОМ в цьому світі. І неважливо, скільки негативу навколо… Дякую Організаторам Регіональної (не)конференції для шкільних педагогів міні-EdCampOdesa 2020 за можливість бути корисною для Освітян))) Все, що нам необхідно - це впустити в себе СВІТЛО і випромінювати його!...

Якщо Вчителі хочуть в своєму професійному житті спробувати ВСЕ, то спробуйте ще «страви» ONLINE FEST Освітньої кухні!

 Для ВАС організатори фахового конкурсу «Найкращий вчитель Приазов’я» 26 і 27 вересня 2020 р. приготували ОСОБЛИВЕ МЕНЮ: - гарячі інгредієнти Освітньої Кухні; - рецепти щасливого Професіоналізму; - страви Успіху; - вишуканий десерт від експертів; - сертифікат освітньої кулінарії. Я буду також пригощати ВАС своїми професійними «смаколиками»! Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/fo...

Для того, щоб почалося щось нове, щось повинно закінчитися…

 Я з Колегами сьогодні закінчила навчання у Школі для підготовки експертів, які будуть залучатись до проведення інституційних аудитів закладів загальної середньої освіти, і отримала сертифікат. Дякую Управлінню Державної служби якості освіти у м. Києві за корисні та фахові знання, за досвід))) Чекаю тепер щось нове в своє професійне життя))) #СяйтеЯскравоЗараз!...

Якщо хочете мирних стосунків - подайте свій власний приклад...

 Дуже важко в сьогоднішніх реаліях всім нам тримати себе в руках, діяти виважено, не проявляти агресії. Особисто я знайшла свій алгоритм дій, що формулюється одним реченням: «Чим тихіше ти стаєш, тим більше чуєш...». Саме неосудом ми можемо зберегти мир в своїй душі та мир в стосунках з іншими Людьми. Вдячна організаторам афілійованого mini-EdCamp Odesa 2020 за запрошення мене виступити онлайн перед освітянами...

Знання для нас відкриваються в міру потреби…

 Моя сьогоднішня участь разом з Колегами в очному занятті Школи для підготовки експертів, які будуть залучатись до проведення інституційних аудитів закладів загальної середньої освіти, дала зрозуміти одну річ: «Мудрість не в тому, ЩО ми знаємо, а в тому, ЯК ми вчиняємо!». Дякуємо Управлінню Державної служби якості освіти у м. Києві за навчання))) А за нами – МУДРІ ВЧИНКИ!!!...

Сьогодні (як і завжди!) мій робочий день почався з контролю щодо роботи їдальні…

 В шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва працівники харчоблоку готують страви відповідно до Примірного двотижневого меню, погодженого начальником Держпродспоживслужби. В їдальні дотримуються усіх протиепідемічних заходів. Сендвічі щодня з різним наповненням фасуються в індивідуальних упаковках. Сьогодні на зустрічі в мене були Батьки, у яких були питання щодо організації харчування. Всі пропозиції занотовані та обов’язково врахуються в нашій роботі...