Щоб змінити світ (і шкільний зокрема), треба його побачити…

Людина, яка любить подорожувати, схожа на камінь, що провів під водою багато сотень років: його шорсткості згладжуються, і він отримує м'які округлені форми. Так відбулося і зі мною цього літа… Я для себе обрала головну стратегію відпочинку: спостерігати, а не оцінювати.

Чи знайома Вам ситуація? Ви втомилися від роботи, щоденної рутини, нарешті дочекалися відпустки, вирішили відновити фізичні сили і душевну рівновагу на одному з курортів гостинної Туреччині, і ... все пішло за планом! Саме так відбулося цього літа)))

Сонячна, заморська країна, шезлонги біля моря, відключення від всіх турбот, проблем і міської суєти, відпочинок з родиною, тихо, ДУЖЕ красиво, гірська місцевість, турецькі сімейні цінності повсюди, привітні посмішки, турбота про людей, вчасне прибирання сміття, шопінг в Ізмірі, найбільша міжнародна мережа кафе швидкого обслуговування американської фірми Starbucks, аеропорт Ізмір імені Аднана Мендереса, авіалінії Pegasus… І ти вже в Києві))) 11 днів пролетіли дуже швидко!

Відпочинок в Туреччині – це МЕГА-РЕСУРС для мене! Адже море - воно краще будь-яких ліків змило різні неприємні спогади та розчарування. А дні, проведені в новому місці, дали більше, ніж знаходячись вдома.

Тож повністю погоджуюся зі словами Далай Лами: «Раз на рік вирушайте туди, де Ви ще жодного разу не були». Я б додала, «і не один раз на рік»!!!

Кiлькiсть переглядiв: 257