Чому Я МАЮ ПРАВО ділитися своїм управлінським та вчительським досвідом з іншими?

✔ На сьогоднішній день я маю 28-річний стаж роботи Вчителем в школі. Хтось скаже: «Пора звільнятися!», а хтось – «ОГО!». Я відповім так: «Я дуже добре пам’ятаю свій прихід до школи, коли за плечима - КРИЛА, в голові – ІДЕЇ, а в руках – ВСЕ ГОРИТЬ. Цей стан я намагаюся ПІДТРИМУВАТИ ДО СИХ ПІР! Як тільки опускаються крила - йду до свого натхненного Наставника, як тільки припиняють народжуватися ідеї – читаю нову книгу, а коли руки опускаються – працюю над собою, тому що розумію, що зміни – З МЕНЕ!».

✔ Мій управлінський досвід на посаді заступника і директора школи – 20 років. Хтось скаже: «Пора звільнятися!», а хтось – «ОГО!». Я відповім так: «Я для себе вирішила – якщо я буду відчувати, що все віддала школі і не є корисною для неї, то своє рішення прийму самостійно, не чекаючи закінчення контракту. Наразі в мене таке відчуття, що з’явилося ДРУГЕ СВІЖЕ НЕПОВТОРНЕ НОВЕ дихання, яке урізноманітнить шкільне життя, зробить його більш осмисленим і глибоким, а головне – нікого не залишить байдужим.».

✔ Мій досвід тренера з управління професійним життям – 2 роки. Хтось скаже: «Мало!», а хтось – «Красивий початок!». Я відповім так: «Чим частіше я ділюся своїм досвідом, тим більша кількість людей сприймає мене як експерта. Відповідно, чим більше людей побачить мене в цій якості, тим більше можливостей у мене з'явиться. Кожен раз, коли я розповідаю про свій досвід, я допомагаю іншим людям. При цьому я розумію, що навчання інших дозволяє мені переосмислити і поглибити власні знання. Розповідаючи аудиторії про що-небудь, я удосконалюю і шліфую свої пізнання на дану тему.».

Саме завдяки цим трьом позиціям я постійно творю свою індивідуальність та унікальність, кращу версію себе і тому МАЮ ПРАВО ДІЛИТИСЯ СВОЇМ УПРАВЛІНСЬКИМ ТА ВЧИТЕЛЬСЬКИМ ДОСВІДОМ З ІНШИМИ.

Прошу висловитися щодо моїх міркувань)

#СяйтеЯскравоЗараз!
#Я_автор_полезных_постов

Кiлькiсть переглядiв: 237