Якщо додати до їжі трохи ФАНТАЗІЇ і відкинути СТЕРЕОТИПИ - вона стане набагато КОРИСНІШЕ!
Розпочинаю власний челендж #ЯскраваПодіяВідпустки. І першою яскравою подією був сьогодні ланч у ресторані «100 років тому вперед» Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк.
Для цього я обрала магічний простір «ЧЕРВОНОЇ ЗАЛИ» з теплою, камерною атмосферою.
Назви страв у меню дуже незвичайні: звучать свіжо, модно, актуально і несуть у собі національний код.
Мій ланч складався з:
- юшки з риби, овочів, саламура, відомої як "вилківська юшка";
- шокооооолааааадного десерту;
- трав'яного міксу від Євгена Клопотенка.
Після їжі відчула легкість, шлунок задоволений)
Рахунок принесли не в спеціальній папці, як зазвичай, а в книжці Анатолія Кичинського «Жива і скошена тече в мені трава».
Зробила висновок, що НАЙСМАЧНІША їжа в тих ресторанах, де до всього відносяться з ЛЮБОВ'Ю, ФАНТАЗІЄЮ і БЕЗ стереотипів!