Якщо додати до їжі трохи ФАНТАЗІЇ і відкинути СТЕРЕОТИПИ - вона стане набагато КОРИСНІШЕ!

Розпочинаю власний челендж #ЯскраваПодіяВідпустки. І першою яскравою подією був сьогодні ланч у ресторані «100 років тому вперед» Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк.

Для цього я обрала магічний простір «ЧЕРВОНОЇ ЗАЛИ» з теплою, камерною атмосферою.

Назви страв у меню дуже незвичайні: звучать свіжо, модно, актуально і несуть у собі національний код.

Мій ланч складався з:

- юшки з риби, овочів, саламура, відомої як "вилківська юшка";

- шокооооолааааадного десерту;

- трав'яного міксу від Євгена Клопотенка.

Після їжі відчула легкість, шлунок задоволений)

Рахунок принесли не в спеціальній папці, як зазвичай, а в книжці Анатолія Кичинського «Жива і скошена тече в мені трава».

Зробила висновок, що НАЙСМАЧНІША їжа в тих ресторанах, де до всього відносяться з ЛЮБОВ'Ю, ФАНТАЗІЄЮ і БЕЗ стереотипів!

Кiлькiсть переглядiв: 74