Ви не повірите, але він НЕЙМОВІРНИЙ!!!

Якось в серпні 2019 року, напередодні нового навчального року, мені захотілося створити курс для Педагогів, який надихнув би Їх на впевнений старт. Усім нам відомо, що електронний курс повинен ЗАХОПЛЮВАТИ своїм сюжетом та перетворювати, часом суху, теорію в захоплюючий матеріал.

Ідея щодо того, ЯК назвати цей курс, прийшла миттєво: «Практики щасливих Вчителів». Інакше і бути не може: тільки щасливий Вчитель може зробити щасливими Учнів.

Все закрутилося, завертілося… і вже 2 вересня 2019 р. відбулося перше заняття на курсі, Слухачами якого стали 25 натхненних Вчителів та Директорів шкіл. На них чекало п’ять модулів! Вони мали освоїти універсальні інструменти викладання, що «працюють» завжди, познайомитеся з живими кейсами «Я так проводжу уроки!», навчитися використовувати тренерські фішки на уроках, підвищите якість стосунків з Учнями, Колегами та розвинути креативне та критичне мислення.

Зараз – завершення навчального року, але нам ВСІМ так потрібне НАТХНЕННЯ (можливо, ще більше, ніж на початку року!).

Мій творчий продукт жадає ЗНОВУ потрапити до рук небайдужих Вчителів, тому що ВІН – НЕЙМОВІРНИЙ! Про це говорять відгуки Учасників, які навчалися на ньому.

Ірина Мірошниченко: «Це чудовий курс! Це справжня, жива і робоча практика! Це нові вміння) Це ресурс і натхнення особисто для мене) Мотивація, бажання творити, бажання працювати, рости, вдосконалюватися!) Хочу ще!)».

Петрук Олена: «Курс цікавий, практичний, мотивує на самовдосконалення, надані матеріали супер! Виникла маса ідей. Дякую за позитив, емоції, натхнення!».

Нізевич Альона: «Дуже дякую за безмежну масу позитиву та щастя від курсу та застосування рекомендованих методик. В один момент Учні 8 класу запитали у мене, чи не хотіла б я бути їх класним керівником, настільки в нас покращилися стосунки. Це для мене було дуже несподівано та приємно. Думаю, що мета, яку я поставила на початку курсу, була досягнута. Хочу ділитись набутими під час курсу знаннями зі своїми Колегами та Учнями.».

Пінтяк Яна: «Я дуже не люблю слова "ніколи" й "останнє"... Сьогодні зрозуміла, що курс дійшов кінця... Та, на щастя, не відчула суму, бо зрозуміла: ті знання, які Ви передали мені, ніколи не завершаться, та мотивація, якою наповнилася від Вас, закумульована в мені не на один рік... Щире спасибі Вам за мене нову! Незважаючи на те, що курс добіг кінця, упевнено Вам обіцяю: усе тільки починається! Далі буде...».

Для тих, хто ГОТОВИЙ спробувати на смак цей НЕЙМОВІРНИЙ курс (за думкою Тих, Хто навчався на ньому!) та насолодитися новими робочими практиками, реєструйтеся за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1gs20gKyf6PipHkQ4XHNes2v2_mG2SIzCq_PhruTUTWw/edit

Кiлькiсть переглядiв: 96